Ultima actualizare pe 13-Ian-2024
Data efectivă 13-Ian-2024

Această politică de confidențialitate descrie politicile de S.C. KOMPLAST TRADING & PRODUCTION S.R.L., Velei 4, Bucuresti 061211, România, email: [email protected], telefon: 0733 930 988 pe colecție, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( www.komplast.ro ). (serviciul"). Prin accesare sau utilizare cel Serviciul, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu aceasta Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără orice notificare prealabilă pentru dvs. și va posta cea revizuită Politica de confidențialitate a serviciului. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este postată în Serviciu și dvs accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea dumneavoastră a confidențialității revizuite Politică. Prin urmare, vă recomandăm să faceți periodic revizuiește această pagină.

 1. Informații pe care le colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre tine:

  1. Nume
  2. Email
  3. Mobil
  4. Adresa de lucru
 2. Cum folosim informațiile dvs:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

  1. Marketing/ Promoțional
  2. Mărturii
  3. Colectarea feedback-ului clienților
  4. Suport
  5. Publicitate direcționată
  6. Gestionați comanda clienților
  7. Protecția site-ului

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. pentru orice altceva scop, vă vom cere acordul și voința utilizați informațiile dvs. numai la primirea dvs consimțământ și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordă consimțământ, cu excepția cazului în care ni se cere altfel prin lege.

 3. Cum vă împărtășim informațiile:

  Nu vă vom transfera informațiile personale oricărei terțe părți fără a solicita consimțământul dvs., cu excepția circumstanțelor limitate descrise de mai jos:

  1. Serviciu publicitar
  2. Analytics
  3. Colectarea și procesarea datelor

  Solicităm acestor terți să folosească informațiile personale pe care le transferăm numai acestora în scopul pentru care a fost transferat şi să nu-l reţină mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.

  De asemenea, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele: (1) să se conformeze cu aplicabile lege, regulament, hotărâre judecătorească sau alte legi proces; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) să răspundă la pretenții că utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă orice drepturi ale terților. Dacă Serviciul sau nostru societatea este fuzionata sau achizitionata cu alta companie, informațiile dvs. vor fi una dintre bunuri care sunt transferate noului proprietar.

 4. Păstrarea informațiilor dvs:

  Vom păstra informațiile dumneavoastră personale cu noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închide conturile sau pentru ca atâta timp cât avem nevoie de el pentru a îndeplini scopurile pentru pe care a fost adunat conform detaliat în aceasta Politica de confidențialitate. S-ar putea să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi precum evidența/raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau din alte motive legitime precum aplicarea drepturilor legale, frauda prevenire etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea te identifică (direct sau indirect), poate fi stocate pe termen nelimitat.

 5. Drepturile tale:

  În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți un drept de acces și rectificare sau ștergere datele personale sau primiți o copie a datelor dvs. personale date, restricționați sau obiectați la activ prelucrarea datelor dvs., cereți-ne să distribuim (port) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați dat prelucrează datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere cu o autoritate statutară și alte drepturi după cum poate fi relevant în conformitate cu legile aplicabile. La exercita aceste drepturi, ne puteti scrie la adresa [email protected]. Vă vom răspunde cerere în conformitate cu legislația în vigoare.

  Puteți renunța la marketingul direct comunicatii sau profilarea pentru care efectuam în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa [email protected].

  Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau procesează informațiile personale solicitate sau retrage consimțământul de a procesa același pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utilizați serviciile pentru care informațiile dvs a fost căutat.

 6. Cookies Etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și alegerile dvs. în legătură cu aceste urmăriri tehnologii, vă rugăm să consultați Politica cookie.

 7. Securitate:

  Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau neautorizată modificarea informațiilor dumneavoastră conform noastre Control. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, noi nu poate garanta securitatea absolută și în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și o faci pe propriul tău risc.

 8. Reclamații / Responsabil cu protecția datelor:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. disponibile cu noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la S.C. KOMPLAST TRADING & PRODUCTION S.R.L., Velei 4, email: [email protected]. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.