Foaie cofrantă PVC

Foaia cofrantă PVC înlocuiește cu succes placajele tego, panourile din lemn triplustratificate, placa galbenă, scândura, OSB-ul și reduce semnificativ costurile de cofrare. Intrând puțin și în detalii tehnice, trebuie menționat că foile cofrante din plastic sunt fabricate din PVC rigid extrudat și au suprafața lucioasă, de tip oglindă.

Lista de prețuri

Dar ce sunt foile cofrante din PVC?

În primul rând sunt niște produse ideale pentru domeniul construcțiilor, pentru realizarea cofrajelor și a fețelor pentru panourile metalice. Plăcile de cofrare din PVC sunt reciclabile și nu au o culoare standard, întrucât aceasta depinde de natura deșeurilor din compoziție.

Densitatea unei foi cofrante profesionale din PVC este de cel putin 650 kg/m³, astfel că poate fi utilizată pentru cel puțin 60 de cofrări. Foaia cofrantă din PVC face parte din categoria materialelor ușoare. În consecință, gradul de rezistență statică la încovoiere depinde de grosimea plăcilor de cofrare; acesta crește odată cu mărirea grosimii foilor cofrante PVC.

placi cofrare

Avantaje foi cofrare PVC

  • Calitate superioară;
  • Costuri reduse;
  • Duritate și densitate crescută;
  • Rezistență la coroziune, impact, apă și foc;
  • Materiale non-toxice, inerte și hipoalergenice;
  • Suprafață netedă și fină, astfel că nu sunt necesare tratamente speciale.
  • Capacitate de prelucrare prin tăiere, găurire, înșurubare, îndoire la cald, rindeluire, vopsire și lipire.

Aplicații foaie cofrantă profesională

Foile cofrante PVC au multiple aplicații. Haideți să le punctăm pe cele mai importante aici (iar dacă aveți întrebări sau curiozități, suntem la un telefon sau mesaj distanță): fețe pentru panourile metalice, cofrarea stâlpilor, planșeelor, zidurilor, grinzilor etc. De asemenea, ele sunt ideale pentru cofraje rotunde și beton aparent.

Vă dăm în scris: foaia de cofrare marca Komplast este creată pentru a satisface cele mai înalte standarde privind calitatea suprafeței betonului.

Solicita Mostre
Gratuite

DA, Vreau!

Analiză tehnico-economică

Pentru curioși și meseriași deopotrivă, iată mai jos un tabel. În el găsiți calculele pentru gradul de rentabilitate al plăcilor PVC marca Komplast. Analiza a fost efectuată pentru plăcile din PVC cu grosimea de 21 mm. După cum se observă, panourile din plastic reduc pe termen lung costurile de cofrare cu până la 40-70%, chiar dacă prețul inițial de achiziție este mai mare decât în cazul altor tipuri de plăci.

panouri cofrare
Grosime 21mm Foaie Cofranta Komplast Placa Tego Placa Galbena
Pret achizitie (euro/m²) 42 15 25
Cicluri de cofrare 60 10 20
Cost/Cofrare (euro/m²) 0,70 1,5 1.25

Dimensiuni foaie cofrantă

Suntem flexibili și avem în spate ani mulți de experiență. Așadar, realizăm, la cerere, panouri de cofrare de dimensiuni variate. Pentru comenzile personalizate, termenul de producție și livrare este de 7-10 zile, iar pentru formatul standard existent pe stoc, livrarea se efectuează imediat.

Dimensiune Personalizată Stoc
Lungime (mm) orice lungime 2500
Lățime (mm) 1300 1300
Grosime (mm) 10-27 12, 15, 18, 21
Densitate (kg/m³) 650-1000 650

Listă prețuri

0733.930.988

Completează formularul alăturat și vei primi pe e-mail o listă cu prețurile și detaliile tehnice ale panourilor din plastic.

Listă prețuri

Listă actualizată constant