Întrebări frecvente

 • Care este diferența dintre panourile de cofrare PVC și placajele Tego sau plăcile galbene în trei straturi?

  Plăcile PVC pentru cofraje sunt superioare placajelor Tego sau plăcilor galbene în trei straturi, întrucât au un grad de durabilitate cel puțin dublu comparativ cu acestea și rezistă la cel puțin 40-50 de cicluri de cofrare. Deși nu necesită niciun tratament adițional, acestea pot fi tratate cu decofrol la fel ca în cazul placajelor din lemn, pentru a le prelungi durata de viață.

  Plăcile PVC pot fi bătute în cuie și prinse cu aceleași elemente și în aceleași sisteme de cofrare precum plăcile Tego sau cele galbene. Datorită plasticului din compoziție, panourile PVC se uzează uniform în timp, fără a exista riscul de a se umfla la umiditate. O diferență între placajele din lemn și plăcile noastre este faptul că plăcile PVC sunt mai elastice și necesită stâlpi de rezistență la distanțe de 40-50 cm. Gradul de elasticitate sporit face ca panourile PVC să fie potrivite pentru cofrajele circulare.

 • Pot fi plăcile PVC și WPC produse la dimensiuni diferite de cele standard?

  Da, plăcile din plastic sau lemn compozit pot fi produse la o lungime și grosime personalizate, pentru cantități de minim 1 mc. Lățimea este însă standard, de 1300 mm și poate fi modificată doar prin debitarea plăcii, costul debitării și eventualele pierderi fiind suportate de către client.

 • Rezistă plăcile în mediul extern sau în condiții umede?

  Da, cu siguranță. Plăcile din plastic PVC sunt complet impermeabile și pot fi comparate cu ușurință cu termopanele, întrucât sunt produse în mare parte din același material. Plăcile WPC nu sunt impermeabile, dar au o rezistență foarte mare la umiditate, mult mai mare decât plăcile din lemn cu care le asociem.

 • Sunt plăcile WPC potrivite pentru terase și pardoseli, înlocuind deck-urile WPC?

  Nu. Plăcile din lemn compozit pe care le comercializăm au o suprafață alunecoasă și, deși au o rezistență foarte bună la uzură pe termen îndelungat, gradul de durabilitate nu este la fel de bun ca cel al deck-urilor WPC pentru terase și pardoseli.

 • Plăcile PVC și WPC sunt rezistente la foc?

  Plăcile PVC și WPC fac parte din categoria produselor greu inflamabile, auto-extinctoare, clasa I (conform BS 476, Part 7). Ca rezultat, acestea nu întrețin flacăra, se sting singure și se topesc la o temperatură de maxim 120 ℃.

 • Cum pot obține reduceri de preț pentru panourile din plastic sau lemn compozit?

  Firma noastră oferă diverse reduceri de preț, astfel că sunt două situații în care puteți beneficia sau afla despre acestea:

  • Dacă planificați achiziții repetate, vă recomandăm să le grupați pentru a comanda o cantitate mai mare, astfel încât să obțineți o reducere de preț și să aveți un cost avantajos la transport.
  • Vă puteți înscrie la newsletterul nostru (secțiune aflată în partea de jos a site-ului) pentru a fi la curent cu toate campaniile promoționale pe care le organizăm.
 • Cum aflu detalii despre costurile produselor din PVC?

  Pentru a ști care sunt ofertele de preț în funcție de tipul de produs și de cantitate, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 733 930 988 sau pe adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, puteți completa formularul de cerere ofertă sau puteți solicita în mod gratuit expedierea unui set de mostre.

 • Cum se livrează produsele PVC?

  De regulă, firma noastră organizează transportul produselor prin Fan Courier, informând în prealabil clientul despre costurile estimate. Excepție este cazul în care clientul preferă să se ocupe singur de transport și să ridice plăcile direct de la depozitul din Brașov.

 • Care sunt condițiile de livrare?

  Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră în momentul efectuării comenzii.

  Livrările se fac prin firme specializate de curierat rapid, iar pentru comenzile ce depășesc o anumită greutate se va apela la transportatori ce dispun de autoutilitare sau camioane.

  Returul avansului plătit de către clienți pentru comenzi speciale care nu se mai pot livra din motive întemeiate se face în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării în scris a clientului.

 • Care sunt modalitățile de plată?

  Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră în momentul efectuării comenzii.

  Achitarea comenzii se efectuează fie prin plată ramburs (numerar la livrare), fie prin OP (ordin de plată). Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice sau prin e-mail a comenzii.

  Plata prin OP se face doar în baza facturii proforme emise de firma noastră, în urma confirmării telefonice sau prin e-mail a comenzii de către un consultant în vânzări. Livrarea produselor PVC se face după confirmarea plății, a proformei emise.

 • Cine suportă costul transportului?

  Pentru comenzi mai mici de 1 mc, clientul plătește transportul. Pentru comenzi mai mari de 1 mc, transportul este inclus în preț.

 • Care este programul de livrări?

  Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 8:30 – 16:00. Livrarea produselor se efectuează într-un interval minim de 24 ore și maxim 30 de zile din momentul în care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, prețuri ) de către un reprezentant al firmei noastre și de către client.

  În cazul în care primim informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.